dilluns, 4 de desembre del 2017

PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS ESCOLA CAN SALVI

Aquí teniu les activitats programades per aquests dies...


Resultado de imagen para tio colorear


Un any més s’acosten unes dates molt especials. Us expliquem les diferents activitats que farem a l´escola amb els vostres fills i filles: 

5 de desembre  

ARRIDADA EL TIÓ A L’ESCOLA.  Pels alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial.


18 de desembre

CONCERT D´HIVERN PER A LES FAMÍLIES AL TEATRE NÚRIA ESPERT

  • EDUCACIÓ INFANTIL (P3-P5) :  Actuaran a les 9:15h i hauran d’anar amb les famílies directament al Teatre Núria Espert a les 9:00h del matí (es prega màxima puntualitat).
  • CICLE INICIAL (1r-2n): Actuaran a les 10:30h.
  • CICLE MITJÀ (3r-4t): Actuaran a les 11:30h  els alumnes es recolliran directament el Teatre un cop acabada l’actuació. Els alumnes de menjador tornaran a l’escola amb els mestres.
  • CICLE SUPERIOR (5è-6è): Actuaran a les 15:15h i hauran d’anar amb les famílies directament al Teatre Núria Espert  a les 15:00h (es prega màxima puntualitat). Els alumnes que es quedin al menjador aniran amb les mestres. Un cop acaba l’actuació podreu recollir els vostres fills/es al teatre.


INFORMACIÓ IMPORTANT:

Cada família rebrà dues entrades per fill/a per anar al concert. Aquestes són transferibles i es graparan el dia 13 de desembre a la tarda a l´agenda del nen/a. (Important estar al cas d´agafar-les el mateix dia ja que no es proporcionaran de noves en cas de pèrdua ).

El dia del concert les famílies hauran d´estar preparades  10 minuts abans de l´actuació dels seus fills. És important establir una filera per entrar ordenadament. Es prega màxima puntualitat i us recordem que NO es podrà sortir del teatre fins que no hagi acabat el torn d´actuacions del vostre cicle. Un cop hagin entrat totes les famílies convidades, s´obrirà una entrada lliure fins a completar l´aforament.




20 de desembre  
ENTREGA DELS ÀLBUMS A EDUCACIÓ INFANTIL I ELS INFORMES A PRIMÀRIA.

21 de desembre 
DIA NO LECTIU I L’ESCOLA ROMANDRÀ TANCADA.


22 de desembre

XOCOLATADA , TIÓ I AMIC INVISIBLE.

L´AMPA  ens convidarà  a la  xocolatada i a més els nens d´Educació Infantil i Cicle Inicial faran cagar el tió , mentre que els de cicle mitjà i superior faran l'amic invisible.